преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Остават три дни до Digitalk 2017!

Очакват ни два дни със страхотни лектори и чудесни възможности

Публикувано на 05 Юни 2017
Остават три дни до Digitalk 2017!

Остават само три дни до Digitalk 2017, което ще се проведе на осми и девети юни в Sofia Event Center!

Очакват ни два дни със страхотни лектори, неспирен екшън и чудесни възможности да се срещнем с интересни хора, да осъществим полезни връзки.

Ето и някои от най-интересните лектори, които ще участват в тазгодишното издание на Digitalk:

Адео Реси е предприемач от Силициевата долина, който е съосновател на един от най-големите акселератори в света - Founder Institute (създаден през 2009 година).

Институтът обучава стартъпи в над 120 градове по света (от 2015 г. и в София).

Реси е сред основателите на ТheFunded.com, онлайн платформа, която дава възможности на мениджъри и предприемачи от цял свят да анализират, оценяват и преглеждат източници на финансиране от цял свят. В Университета в Пенсилвания е бил съквартирант с главния изпълнителен директор на SpaceX и Tesla Motors Илон Мъск.

Макс Кели е управляващ директор на Techstars London – водещия акселератор за стартъпи в начален етап на развитие. В резюмето му ще откриете и името на Virgin, където в продължение на 12 години Кели е главен стратег. На него се приписва отговорността за разширяването на британския конгломерат от звукозаписна компания към множество други бизнес начинания като Virgin Mobile USA и Virgin Healthbank.

Шийл Мохнот е партньор във Fintech фонда на 500 Startups и управлява базирания в Сан Франциско акселератор. Той ще разкаже подробно за бизнес възможностите във FinTech индустрията.

Майк Бъчър е редактор на технологичния сайт TechCrunch. Той е и съосновател на TechHub (@TechHub), който има за цел да събере европейски технологични предприемачи и инвеститори в клубна обстановка в Лондон. Обявен е за технологичен посланик на Лондон, както и за един от най-влиятелните хора в технологичния сектор от издания като The Daily Telegraph, GfK NOP, The Independent, Wired и The Evening Standard.

Майк е дългогодишен журналист, писал е за издания като Financial Times, The Guardian, The Times, Daily Telegraph и New Statesman. Бъчър е бил и редактор във водещото британско списание New Media Age, което е посветено на новите медии, както и редактор в европейската версия на списание Industry Standard.

За поредна година Бъчър ще бъде сред гост-лекторите на тазгодишното издание на технологичната конференция DigitalK 2017, което ще се проведе на 8 и 9 юни в Sofia Event Center и е организирано от "Капитал" и фондовете LAUNCHub Ventures и NEVEQ.

Ключови думи: