преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Остават часове до идването на Lordi!!!

  Броени часове остават до момента, в който победителите от Евровизия LORDI ще стъпят за първи път на българска земя.

Публикувано на 06 Март 2009
Остават часове до идването на Lordi!!!
  Броени часове остават до момента, в който победителите от Евровизия LORDI ще стъпят за първи път на българска земя. Те ще пристигнат в София от сръбската граница тази вечер около 12 ч. вечерта,  за да се подготвят подобаващо за шоуто си утре - 6 март в зала Христо Ботев. От съображения за сигурност специална пилотна кола ще придружи камионите с техника  на финландците от границата до самата зала. 

  Малко след като пристигнат у нас, LORDI ще направят кратка инкогнито обиколка без маски  заедно с организаторите из отбрани софийски барове. През цялата нощ ще тече работата по изграждането на специалната сцена и тестове на ефектите, които включва зрелищното пиро-шоу на финландските чудовища.  Освен невиждани у нас огньове и пироефекти, LORDI обещават невероятна хорър-сценография с много театрални елементи и разбира се, качествен хард-рок  - както по-стари хитове, между които култовото Hard Rock Hallelujah, така и парчета от новия им албум "Deadache". 

   Италианците Brandon Ashley and the Silverbugs все пак ще успеят да дойдат у нас заедно с  LORDI и шведската сензация Fatal Smile, след като първоначално бе обявено, че техният сет отпада. Те са направили всичко възможно, за да дойдат в София и да излязат пред българска публика, въпреки че концертната им програма е доста напрегната. 

   LORDI, Fatal Smile и Brandon Ashley and the Silverbugs ще излязат днес в зала Христо Ботев от 18 ч. по покана на АРТ БГ.   Билети за концерта все още могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и НДК на цена от 40 лв, а утре - по 45 лв. За деца под 16 години цената е 20 лв. 
Ключови думи: