преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Остава седмица до юбилейния концерт на ФСБ

Дни преди голямото шоу на 7 октомври в Арена Армеец, интересът към него е повече от впечатляващ.

Публикувано на 29 Септември 2017
Остава седмица до юбилейния концерт на ФСБ

Предстоящият  юбилеен концерт на една от най-великите български групи FSB несъмнено се очертава като най-вълнуващото и мащабно музикално събитие за сезона. Дни преди голямото шоу на 7 октомври в Арена Армеец, интересът към него е повече от впечатляващ. Седящите места в залата са почти изчерпани от верните фенове на групата, които искат да чуят на живо любимите хитове - “След десет години”, “Високо”, “Няма как”, “Не така”, “Обичам те до тук”.

За невероятния спектакъл, който подготвят великите музиканти, има останали единствено правостоящи места за терен, както и пропуски за секторите на трето ниво на цена от 30 лв., които организаторите пуснаха допълнително. Всички почитатели на FSB, които все още не са се сдобили с билет за концерта, могат да си закупят от мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн на сайта на компанията.

Напомняме, че култовата формация е подготвила вълнуваща изненада за присъстващите в залата - за юбилея им специално от Германия пристига един от основателите на FSB Александър Бахаров.

Шоуто е на 7 октомври (събота) от 20:00 часа в Арена Армеец София. Билетите за събитието са на цени от 30 до 70 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online. Организатор e Moko Solution. Актуална информация можете да намерите тук: FSB 7/10/2017 - Arena Armeec - Official Event.

 

Ключови думи: