преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Остава и D2 ще свирят на европейски фестивали!

  Две от най-яките български банди ще участват на два от големите европейски музикaлни фестивали тази година.

Публикувано на 17 Юни 2008
Остава и D2 ще свирят на европейски фестивали!
  Две от най-яките български банди ще участват на два от големите европейски музикaлни фестивали тази година. Остава и D2 ще вдигнат адреналина на две от най-грандизоните публики, които се събират на Стария континент всяко лято.
  D2 ще забият на EXIT FEST, който тази година е от 10-13 юли, Нови Сад, Сърбия.  Дидо, Митко Кърнев и компания ще се качат на сцената на 13 юли за едночасов сет. D2 ще изпълнят хитови парчета от последния им албум 6, издаден у нас от Вирджиния Рекърдс, както и съвсем нови песни, които ще прозвучат премиерно и вероятно ще станат основата на предстоящ албум за бандата.
  Остава също ще направят своя сет на 13 юли на същата сцена - Future Shock. Момчетата ще взривят публиката с някои от вечните си хитове, както и с парчетата от новия си, четвърти студиен албум - Rock&Roll Song Designers?.
   Остава ще имат участие и на легендарния фест в Унгария SZIGET, който тази година е от 12-18 август на познатото място - остров Обудай, Будапеща. Свилен Ноев и компания ще се качат на сцената вечерта на 16 август за 90 минутен сет!!!
Ключови думи: