преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Оперират спешно Роб Флин от Machine Head

Бандата прекъсна турнето си заради операция на Флин от херния

Публикувано на 14 Ноември 2012
Оперират спешно Роб Флин от Machine Head

Machine Head прекъснаха внезапно американското си турне, след като фронтменът Роб Флин беше приет в болница и днес се очаква да бъде опериран от херния. Бандата беше на турне в подкрепа на двойния лайв албум "Machine F—ing Head", когато стана ясно, че двойна ингвинална херния причинява чудовищни болки на Роб Флин и операцията е наложителна.

Machine Head разпространиха изявление, с което се извиняват на феновете и обясняват, че още от началото на турнето Флин излизал на сцената въпреки болката. Първоначално операцията била планирана за януари догодина, но вчера фронтменът бил приет по спешност и се очаква да бъде опериран днес.

Самият Флин описа състоянието си по особено цветист начин:


"Стисках зъби заради ингвинална херния, която получих под кръста през юни миналата година, а преди няколко месеца ми се появи втора в топките. Казано накратко, червата ми слизат в топките и изглежда като че имам трети тестис (вече си представям бъзиците!) Не беше чак толкова болезнено, бях на лекар няколко пъти, но той ми каза, че след операцията няма да мога да пея за няколко седмици, и понеже това не беше вариант, насрочих операцията за януари, когато имах почивка. За съжаление, след последните ни няколко концерта, вътрешностите ми бяха много подути и трудни за наместване. Вчера болката беше нетърпима и ме приеха в спешното късно вечерта. Казаха, че се нуждая от операция. Ще направя всичко, за да се върна в турнето след няколко седмици..."

Ключови думи: