преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Океански плажове, любовна история и световни рок звезди във видеото към „My Kind O’Lovin”

В българския проект Intelligent Music пее Джон Лоутън, участват Джоузеф Уилямс и Саймън Филипс

Публикувано на 06 Август 2015
Океански плажове, любовна история и световни рок звезди във видеото към „My Kind O’Lovin”

Красивата любовна история на заглавната песен от албума „My Kind O’Lovin” на българския музикален проект Intelligent Music, разказана с великолепната музика на Милен Врабевски и легендарния глас на Джон Лоутън, има вече видео.

Режисьор е един от най-успешните автори на музикални клипове у нас - Васил Стефанов. Във видеото са показани документални кадри, снимани в студиото на световния продуцент и барабанист Саймън Филипс в Лос Анджелис  и моменти от работата по албума в студито на Intelligent Music Project в София.  Кадрите представляват своеобразен акцент в повечето клипове на IMP, като насочват вниманието върху музикалното майсторство на all-star проекта.

Партията на акустична китара е записана от продуцента и автора Милен Врабевски, който казва: „Способността да цениш красотата е атрибут на пълноценната личност, затова трябва да се стремим постоянно да търсим красотата”.

Година след излизането на албума „My Kind O' Lovin'” с участието на световни музикални звезди, българският продуцент и композитор д-р Врабевски подготвя амбициозен нов албум, в който участват Саймън Филипс, китаристът Тим Пиърс и бас звездата Нейтън Йист. Вокалисти в албума са Джон Пейн от Asia и Джоузеф Уилямс от Тото. В новите записи участва и новият певец на Nazareth Карл Сентънс.

Intelligent Music Project II - MY KIND O' LOVIN' (2014)

feat. Joseph Williams, John Lawton and Simon Phillips

Ключови думи: