преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Ограничено количество допълнителни билети за Hellfest 2016

Събитието ще се проведе от 17 до 19 юни в Клисон, Франция

Публикувано на 26 Май 2016
Ограничено количество допълнителни билети за Hellfest 2016

Фестивалът Hellfest, който се провежда във Франция, беше разпродаден за рекордно време още миналата година. За да се борят с черния пазар на билети, организаторите са решили да пуснат допълнителни тридневни пропуски, с което се надяват да ограничат порочните практики на купуване с цел препродаване на по-високи цени.

По този начин някои от вас, които искат да посетят фестивала, но все още нямат билет, могат да се сдобият с него тъкмо навреме.

Платформата за продажба на допълнителните билети ще бъде активна за кратко в четвъртък, 26 май, в 18:00 ч. местно време (17:00 ч. българско време) на следния адрес:

http://www.hellfest.fr/

Бъдете на линия навреме!

Припомняме ви, че повече от 150 групи ще участват в грандиозното събитие, което ще се проведе от 17 до 19 юни в Клисон, Франция. Хедлайнери тази година ще бъдат Black Sabbath и Rammstein, а към лайнъпа се включват още Twisted Sister, Megadeth, Korn, Slayer, Ghost, The Offspring, Testament, Joe Satriani, Gojira, Napalm Death, Bring Me the Horizon, Anthrax, Amon Amarth, Jane's Addiction, Bad Religion, Tarja, Killswitch Engage и др.

Ключови думи: