преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Официално: Робърт Плант, Greta Van Fleet, The Killers и The Black Keys ще свирят на Woodstock 50

Вече беше обявена програмата за тридневното събитие

Публикувано на 20 Март 2019
Официално: Робърт Плант, Greta Van Fleet, The Killers и The Black Keys ще свирят на Woodstock 50

Беше обявена програмата за юбилейния фестивал Уудсток, с който ще се отбележи петдесетата годишнина от култовото събитие.

Woodstock 50 ще се проведе между 16-и и 18-и август тази година и ще е в чест на годишнината на един от най-великите музикални фестивали, провеждани някога в историята.

Прочутият Уудсток събира на една сцена Джими Хендрикс, The Who, Jefferson Airplane и други през 1969-а година.

The Killers ще са хедлайнери в откриващия ден на фестивала – 16 август /петък/. Тогава на сцената ще излязат още The Raconteurs, Робърт Плант и групата му - The Sensational Shapeshifters,  Grandson, Fever 333 и Dorothy, наред с още множество групи и изпълнители.

Dead & Company ще са хедлайнер в събота /17 август/. Във втория ден на фестивала обаче ще свирят и The Black Keys, Greta Van Fleet, Гари Кларк Джуниър, Portugal. the Man, Edward Sharpe and the Magnetic Zeroes и други.

Рап иконата Джей-Зи ще оглави третата вечер на музикалното събитие, а сред другите интересни имена ще са Imagine Dragons, Cage the Elephant, Кортни Барнет и редица други.

Билетите за събитието ще бъдат пуснати в продажба на двайсет и втори април на уебсайта на Woodstock 50.

Оригиналният фестивал през 1969-а се сдобива с митичен статут, а след това има два фестивала Уудсток, които се провеждат за годишнини от събитието – през 1994 и 1999 година.

Ключови думи: