преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Odd Crew ще бъдат специални гости на концерта на Caliban

Събитието ще се състои на 8 април в „Парти център 4-ти километър“

Публикувано на 08 Март 2016
Odd Crew ще бъдат специални гости на концерта на Caliban

Odd Crew ще са специални гости на концерта на Caliban, който ще се състои на 8 април в „Парти център 4-ти километър“!

Билети могат да бъдат намерени в касите на Eventim в цялата страна, както и онлайн на: WWW.LIVEANDLOUD.NET на цена 25 лв. Цената в деня на концерта ще е 30 лв., а билетите ще се продават само на входа на клуба.

Odd Crew са създадени на 1 август 1998г. от Васил Райков (вокали), Васил Първановски (китара), Мартин Стоянов (бас и беквокали) и Боян „Bonzy“ Георгиев (барабани), които по това време са още деца. Групата първоначално се казва „Каскадьори“. Една година след сформирането си бандата записва първия си албум „И Пак е Рок“, издаден през пролетта на 2000 г. На 1 август 2008г. групата празнува своя 10-ти рожден ден и обявява новото си име - Odd Crew. По-късно през същата година излиза и „We Are What We Are". Песента „Fallen Down", която е и първият сингъл от албума, е в челните места на класацията на радио Z-Rock в продължение на година.

През октомври 2015 г. Odd Crew издават и най-новия си албум „Mark These Words", който е записан с шведския продуцент Daniel Bergstrand (работил с In Flames, Behemoth, Meshuggah, Decapitated и много други). Целият проект се финансира от феновете на бандата, чрез крауд-фъндинг кампания, която успява да генерира над 16 хиляди долара. Веднага след излизането на албума започва турнето на групата, което продължава и до днес, като първият концерт в София се състоя в зала „Христо Ботев" на 21.11.2015 г. Концертът е първи самостоятелен за Odd Crew в такъв тип зала и се очаква да излезе на DVD до края на 2016г.

Ключови думи: