преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Odd Crew и Last Hope се присъединяват към Каварна Рок Фест 2016

Две румънски банди ще свирят на 2 и 3 юли

Публикувано на 06 Юни 2016
Odd Crew и Last Hope се присъединяват към Каварна Рок Фест 2016

По-малко от месец остава до Каварна Рок Фест 2016, организиран от Loud Concerts и община Каварна. Към метъл фиестата тази година се присъединяват две от водещите български тежки банди – Odd Crew и Last Hope. Румънските ни съседи също ще допринесат за доброто прекарване на феновете в Каварна с две групи – Е-an-na и Tiarra.

Билетите за Каварна Рок Фест 2016 са в продажба в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите в цялата страна.

Цената на билет за един ден е 55 лв., а за двата фестивални дни – 99 лева. Седмица преди феста стойността им ще се повиши съответно на 65 лв.за ден и 109 лв. за двeте вечери.

Тежката артилерия на Odd Crew ще забие първата вечер. Бандата ще покачи градусите в Каварна с изпълнение на най-известните си парчета, а след феста ще продължи лятната си обиколка из големите родни градове в подкрепа на последната издадена продукция в края на миналата година – „Mark These Words”.

Младата руманска банда E-an-na ще открие феста на 2 юли. Създадена през 2014 г., тя съчетава в музиката си класически фолк метъл с традиционни румънски елементи и съвременен метъл. Ето защо привлича вниманието на феновете на тежката музика още с първите си четири сингъла и започва да набира сериозни последователи.

Нека припомним и останалите банди, които са в списъка на първия фестивален ден: Therion, Varg и неподражаемият Axel Rudi Pell като хедлайнер.

Емблематичната родна хардкор банда Last Hope, която навърши 20-години от създаването си тази година, ще се погрижи за пого феновете на 3 юли. Публиката със сигурност ще чуе любимите си парчета, както и нови такива от издадената тази пролет тава “Chain Reaction”. В момента бандата е на европейска обиколка.

Началото на втория ден в Каварна е запазено за готик метъл бандата Tiarra. Румънците имат зад гърба си множество концертни участия в родината си и по фестивали. Съставът от седем човека с различни инструменти създава уникална атмосфера с контрастите и връзките между готик, дуум, прогресив, дарк метъл и класика.

Освен Last Hope и Thiarra, на 3 юли ще гледаме шведите Soilwork и тунизийците Myrath, а след тях на сцената като хедлайнер ще се качат уникалните Avantasia.

Ключови думи: