преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Очаквайте интервюто на Елена Розберг с Джо Сатриани в петък

Той обяви, че с нетърпение очаква концерта в София

Публикувано на 07 Октомври 2015
Очаквайте интервюто на Елена Розберг с Джо Сатриани в петък

Джо Сатриани даде единственото интервю за българска медия пред Елена Розберг, а разговорът им ще излъчим по Z-Rock в петък от 13 и 30 в рамките на „Голият обяд”.

„Напоследък си дадох сметка, че твърде често използвам екстремни сценични ефекти, като свиренето със зъби, например, за да забавлявам публиката. Зъбният ми емайл е почти изтрит“, шегува се Сатриани. „Това, всъщност, не съм аз, а моето концертно алтер его. Какво би станало, ако се избавя от него? Точно това провокира създаването на хумористичния образ Shockwave Supernova, около който е изграден новият ми албум“, каза още професор Сач пред Елена Розберг.

„Двейсетина мои роднини от Италия бяха на концерта ми в Милано“ - сподели още Джо Сатриани, чиито родители са италиански емигранти в Съединените щати. Той каза още, че очаква с нетърпение концерта в София, защото това ще бъде същото като завръщане у дома, заради сърдечната българска публика.

„Учители, шофьори, готвачи, лекари, майки, бащи и деца са сред моите ученици- хора, които искат да имат музика в живота си. Гордея се с тях така, както се гордея и с най-успелите си ученици - Кърк Хамет, Стив Вай, Алекс Сколник, Чарли Хънтър и останалите успешни музиканти, с които съм работил.“

Концертът на Джо Сатриани за деветия рожден ден на Z-Rock е на 11 октомври в Зала 1 на НДК.

Ключови думи: