преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Очаква ни ожесточена битка за подиума в шампионата V1 Challenge във Варна

Симеон Донов, Диана Стоянова, Григор Григоров и Искрен Маринов ще дадат най-доброто от себе си в шампионата V1 Challenge Bulgaria

Публикувано на 13 Август 2014
Очаква ни ожесточена битка за подиума в шампионата V1 Challenge във Варна

Екипът на шампионатът V1 Challenge Bulgaria продължава да провокира феновете на автомобилния спорт с нови предизвикателства и дава възможност на нови пилоти да участват в спортните надпревари по централните булеварди на големите градове в страната, както и на картинг писти.

От 17 часа на 24 август (неделя) на картинг писта Варна, кв. Виница, ще се проведе втория кръг от националния шампионат V1 Challenge Bulgaria. Кметът Иван Портних ще открие официално състезанието и ще поздрави варненските фенове на моторните спортове. Посланикът на град Варна Тодор Славов ще направи уникална демонстрация, посветена на кандидатурата на Община Варна за младежка европейска столица 2017 г. и европейска столица на културата 2019 г.

Пилотите Григор Григоров и Искрен Маринов ще са новите участници в състезанията, които ще вдигнат адреналина и ще забавляват жителите на Варна.

Обаятелната дама пилот Диана Стоянова ще продължи да се състезава и да провокира с майсторско пилотиране наравно с мъжете пилоти в шампионата.

Симеон Донов е участник, който убедително и последователно се бори да бъде сред първите в шампионата, което доказа още в първата надпревара в Пловдив.

Освен състезателната 4-часова еуфория, предстои да се случат много забавни демонстрации и игри за публиката.

Ключови думи: