преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Обнадеждаващи новини за Брайън Джонсън

Той се срещна с експерт по технологиите за слуха

Публикувано на 06 Юни 2016
Обнадеждаващи новини за Брайън Джонсън

Брайън Джонсън принудително прекрати участието си в световното турне в подкрепа на последния албум на AC/DC заради проблемите си със слуха. Той получи предупреждение от лекарите, че може да оглушее напълно.

Самият Джонсън обяви, че ще продължи да се бори и да търси лечение. Появиха се и обнадеждаващи новини. Преди време споделихме, че откривателят на безжичния апарат за вътрешното ухо Стийв Амброуз обяви, че смята, че може да разреши случая с фронтмена на AC/DC, а Брайън Джонсън вече се е срещнал с него.

„Работи. Това просто работи напълно и не можеш да го оспориш. Наистина бях изумен и развълнуван да мога да чуя музика отново, да слушам музика така, както не съм от няколко години“, обяви Брайън Джонсън в специално изявление. Той допълни, че няма търпение тази технология да бъде направена в толкова умален размер, че да може да се използва във всекидневния живот – в нормална комуникация, шумен ресторант и изпълнение на музика на сцената.

Стийв Амброуз си партнира с 64 Audio в създаването на нова и подобрена машинка, която филтрира статичното налягане от музиката от целия звуков спектър. Резултатът е по-добра чуваемост и намален риск от по-нататъшна загуба на слуха.

Устройството действа и като второ, синтетично тъпанче в ушния канал, което абсорбира само вредното звуково налягане, предпазва самото ухо, а в същото време позволява на по-слабите шумове да звучат по-силно и много по-добре.

Ключови думи: