преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Обложката на новия албум на Foo Fighters?

Бандата обяви, че в понеделник ще сподели важна новина

Публикувано на 07 Август 2014
Обложката на новия албум на Foo Fighters?

Фенове на Foo Fighters разпространиха в мрежата изображение, което най-вероятно ще бъде обложката на новия албум на бандата или реклама на сериала Sonic Highways по HBO, който проследява звукозаписния процес.

Бандата обяви вчера, че в понеделник ще сподели важна новина с феновете. От 4 август те публикуват географски координати в социалните мрежи.

На плаката са изобразени  градовете, в които бандата е записвала. Всеки град е изобразен със своя известна архитектурна забележителност, а по-средата е формирана голяма осмица. Все още неозаглавеният албум на Foo Fighters е осмият по ред.  Изображението съдържа забележителности, намиращи се в осем градове в САЩ: Сиатъл, Чикаго, Ню Йорк, Холивуд, Вашингтон, Остин, Ню Орлиънс и Нешвил.

Описаният като „епичен“ от продуцента Буч Виг, нов албум, се очаква да излезе през ноември, като ще бъде придружен от минисериала Sonic Highways, който документира звукозаписния процес.

Междувременно Foo Fighters се завърнаха във Великобритания, заради ангажиментите си около фестивала Invictus Games през септември.

Ключови думи: