преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Ново видео на AC/DC с кадри от Iron Man 2

   С уникално концертно видео на AC/DC тръгва кампанията на филма Iron Man 2! Песента е Shoot To Thrill, a в клипа има кадри от филма, чийто саундтрак е изцяло от парчета на австралийските легенди.

Публикувано на 12 Февруари 2010
Ново видео на AC/DC с кадри от Iron Man 2
   С уникално концертно видео на AC/DC тръгва кампанията на филма Iron Man 2! Песента е Shoot To Thrill, a в клипа има кадри от филма, чийто саундтрак е изцяло от парчета на австралийските легенди. Видеото, чиято премиера за България е тази вечер, съдържа още лайв материал от концерт на бандата в Буенос Айрес, Аржентина. Shoot To Thrill оригинално е записано като част от албума на бандата Back In Black, превърнал се в един от най-продаваните албуми за всички времена.

   Iron Man 2 е продължението на блокбъстъра от 2008 Iron Man, с режисьор Джон Фавро и с участието на Робърт Дауни Джуниър, Гуинет Полтроу и Мики Рурк. Премиерата му на български екран е на 30 април.

   Тази пролет, AC/DC ще разтърсят България до основи! На 14 май в София те ще стартират гръмовно своята последна част от турнето Black Ice, което мачка наред от есента на 2008. Дочакахме и своя звезден миг - AC/DC за първи път в България! Стотиците хиляди фенове на групата в България ще имат своя уникален шанс да станат част от това неповторимо преживяване - AC/DC на живо. Интересът към билетите за събитието е огромен, защото всички фенове на бандата искат да бъдат сигурни, че няма да пропуснат концерта на живота си. Организатори на шоуто са Болкън Ентъртейнмънт и Марсел Аврам, със съдействието на Столична община.
Ключови думи: