преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Ново интервю с Ингви Малмстийн беше публикувано в мрежата.

   Сайтът Guitar Jam Daily качи за слушане ново интервю с Ингви в аудио формат.

Публикувано на 11 Юни 2008
Ново интервю с Ингви Малмстийн беше публикувано в мрежата.
   Сайтът Guitar Jam Daily качи за слушане ново интервю с Ингви в аудио формат. В интервюто шведският китарист говори за новата китара "Fender/Yngwie", която ще бъде пусната в продажба тази есен. Инструментът е точно копие на "Strat"-а на Ингви от 1971 година. Запитан за уникалната си техника на свирене, Ингви споделя, че за него всичко идва от ухото, и "ако звучи добре, значи е добро".
    По отношение на промените в музикалната индустрия през последните 25, коментарът на Малмстийн е: "Бизнесът се промени драстично в последните няколко години. Музиката дори не се разпространява по същия начин. CD-тата стават част от миналото. Интернет направи много лесно разпространението на музиката ми до всеки, който я иска, но в същото време чувствам, че магията се изгуби. Когато бях малък, всичко, което знаех за Ричи Блекмор, научавах от обложките на плочите. Сега можеш да разбереш всичко за всеки артист, когото искаш да опознаеш - от размерът обувки, който носи до това какво е вечерял снощи."
  Пълното интервю на английски - тук (част 1) и тук (част 2).
  Новият албум на Ингви Малмстийн ще бъде издаден първо в Япония на 9 юли и ще съдържа диск с hi-fi формата SHM-CD и бонус DVD.
Ключови думи: