преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Новият сингъл на P.I.F. - ексклузивно по Z-Rock!

 От 20 октомври, ексклузивно по Z-Rock ще можете да чуете новия сингъл на P.

Публикувано на 17 Октомври 2008
 Новият сингъл на P.I.F. - ексклузивно по Z-Rock!
 От 20 октомври, ексклузивно по Z-Rock ще можете да чуете новия сингъл на P.I.F. - "Messiah". P.I.F. се завръщат на музикалната сцена с нов, значително по-твърд звук. Парчето "Messiah" е композирано от Димо Стоянов, аранжиментът е на P.I.F, текстът е отново на фронтмена Димо. Смесването е направено в САЩ от Брайън Гарднър, носител на 9 награди Грами и в чието портфолио присъстват над 750 имена на известни артисти, с които той е работил като Тина Търнър, Metallica, ABBA.
  За приятелите на бандата по-твърдия саунд и излизането от рамките на така характерното P.I.F. звучене може би няма да е чак такава изненада. Известни като една от най-впечатляващите български лайв банди, на живо P.I.F. доста често загряват феновете си с по-здрави китари и агресивни вокали. Това досега обаче никога не се е случвало в радио ефира.
   Наскоро P.I.F. зарадваха феновете на Z-Rock с гостуване на живо по случай втория рожден ден на радиото. Песните от тяхното участие в "Hijack acoustic" можете да изтеглите от секцията "Фен зона" на zrockbg.com
Ключови думи: