преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Новият сезон в Joy Station стартира с Rolling Stones трибют

Очакват ни много силни концерти

Публикувано на 15 Септември 2015
Новият сезон в Joy Station стартира с Rolling Stones трибют

Спортно-развлекателен комплекст Joy Station стартира със заявка за невероятен нов сезон.

Освен изключително интересна програма (подходяща за различни, музикални предпочитания и възрасти), клубът ще предложи и нова високотехнологична система за озвучаване и осветление, която със сигурност ще допринесе за качествено, меломанско преживяване.

Има ли по-подходяща банда за откриване на сезона в рок клуб, от Rolling Stones трибют?

На 1 октомври (четвъртък) заповядайте да чуете вечните хитове на легендите в рока, изпълнени от британците „Not The Rolling Stones“, които ще ви зашеметят с визуална и вокална прилика, автентично поведение и невероятен подбор от хитове!

На 9 октомври (петък) се прехвърляме към мистичните Led Zeppelin, в чиято роля ще видим и чуем  белгийската група „LetZ Zeppelin”!

След твърдото и специфично звучене на Цепелин ще се върнем назад във времето с хармоничната музика на „АBBA”, която покори сърцата на милиони хора по целия свят. АBBA трибютът ще се проведе на 16 Октомври 2015.

Следва малко по-съвременно включване с Depeche Mode на 23 октомври (петък ), чиято музика ще бъде пресъздадена от стилните италианци Sneakers, които ще докажат, че освен от мода и кулинария – разбират и от хубава музика. Там ще станете свидетели  на истинско светлинно шоу, а ефектите необходими за спецификата на тази музика ще се осигурят от цели 4 пиана.

Втората силна серия започва в началото на Декември, когато ще се вихри истинско рок настроение с трибют концерта на AC/DC. Румънската група „ТHE R.O.C.K” ще разтърси сцената на Joy Station на 5 декември от 22:00 часа и ще предизвика всеки притежател на дълга коса...

На 14 декември ще се състои и концерт на легендарната българска банда Сигнал, която ще изпълни всички любими песни!

Следва трибют концерт на Aerosmith, който ще е дело на италианците Big Ones. Твърди се, че вокалистът им е пълно копие на Стивън Тейлър, в което можете да се уверите сами на 20 декември.

Не пропускайте да си подарите удоволствието от това да чуете музиката на тези невероятни музиканти на живо в Joy Station.

За поевче информация посетете сайта - http://joystation.bg/ или фейсбук страницата - https://www.facebook.com/joystation.bg?fref=ts

Ключови думи: