преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Новият албум на Eagles Of Death Metal: „Сякаш Антонио Бандерас среща Брад Пит”

Така Джеси Хюз обясни колко секси е предстоящият диск на бандата

Публикувано на 30 Юли 2015
Новият албум на Eagles Of Death Metal: „Сякаш Антонио Бандерас среща Брад Пит”

Джош Хоми и Джеси Хюз от Eagles Of Death Metal обявиха, че новият албум на бандата ще „спре глобалното затопляне и ще излекува глада”. „Zipper Down” излиза на 2 октомври, а Джеси Хюз описа диска с думите - „сякаш Антонио Бандерас от „Интервю с вампир” среща Брад Пит”.

В изпълненото с шеги и закачки интервю пред NME, Джош Хоми заяви – „Мисля, че ние просто сме развълнувани от това, че албумът ще бъде освободен. Наел съм за деня на излизането му група гълъби да бъдат пуснати в къщата ми. Всеки от тях ще има върху себе си татуирано заглавие на песен, което вероятно ще ми донесе много неприятности. Но те ще бъдат пуснати на свобода, така че – хванете някой”.

„Zipper Down” включва кавър на „Save A Prayer” на Duran Duran, а Eagles Of Death Metal наскоро представиха водещия сингъл „Complexity” (много наподобяващ „Beat It” на Майкъл Джексън).

Джеси Хюз подчерта в съобщението до медиите за издаването на LP-то – „Новият албум - „Zipper Down” – за мен е нагласа и философия на живот. Човек не трябва да си закопчава ципа, трябва да го разкопчае...и да остави всичко да излезе навън”.

Ключови думи: