преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Нов рок фестивал в България! Хедлайнери - Limp Bizkit!!!

 Между 28 и 30 юни тази година страната ще бъде разтърсена от Rock The Balkans! Новият рок фестивал е организиран от Болкан Ентертейнмънт, а първото голямо име на събитието вече е потвърдено и това са Limp Bizkit! Билетите влизат в продажба на 10 април, а скоро ще има детайли и за останалите рок машини, които ще се включат във феста!    Оригиналният състав на Limp Bizkit - Фред Дърст, Уес Борланд, Сам Ривърс, Джон Ото и DJ Летал - се завръщат след осем годишна пауза.

Публикувано на 25 Март 2009
Нов рок фестивал в България! Хедлайнери - Limp Bizkit!!!
 Между 28 и 30 юни тази година страната ще бъде разтърсена от Rock The Balkans! Новият рок фестивал е организиран от Болкан Ентертейнмънт, а първото голямо име на събитието вече е потвърдено и това са Limp Bizkit! Билетите влизат в продажба на 10 април, а скоро ще има детайли и за останалите рок машини, които ще се включат във феста!

   Оригиналният състав на Limp Bizkit - Фред Дърст, Уес Борланд, Сам Ривърс, Джон Ото и DJ Летал - се завръщат след осем годишна пауза. Дърст и Борланд заедно казаха: ,,Решихме, че сме много по-отвратени и отегчени от поп музиката, отколкото един от друг. Независимо от това, че поехме по различни пътища, разбрахме, че има огромна и уникална енергия точно между нас, каквато другаде не можахме да намерим. И точно заради това Limb Bizkit се завръща".

    Момчетата ще започнат световното си турне през пролетта, като минат през различни фестивали в Европа, включително и Източна Европа. Плановете им включват Русия, Украйна и Балтийските държави, където Лимп Бизкит все още не са ходили, както и на мегафестовете Рок Ам Ринг и Рок Им Парк в Германия. Вече е ясно, че ще има и българска дата!

   Limp Bizkit ще забият за първи път у нас на 29 юни, стадион Академик! Датата е част от феста, организиран от Болкан Ентъртейнмънт - Rock The Balkans! Продажбата на билети стартира на 10 април!
Ключови думи: