преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Невероятно, но факт! 20-годишната Велислава Илинова от Русе се отказа от романтична новогодишна екскурзия до Париж!

   В късния следобед на последния ноемврийски ден, в Hijack Show на Краси Москов по Z-Rock и шоуто на Деси от радио N-JOY, беше изтеглена голямата награда на играта ,,Пътувай със стил" - новогодишна екскурзия в Париж за двама, с празнична вечеря и романтична разходка с корабче по Сена.

Публикувано на 21 Декември 2009
Невероятно, но факт! 20-годишната Велислава Илинова от Русе се отказа от романтична новогодишна екскурзия до Париж!
   В късния следобед на последния ноемврийски ден, в Hijack Show на Краси Москов по Z-Rock и шоуто на Деси от радио N-JOY, беше изтеглена голямата награда на играта ,,Пътувай със стил" - новогодишна екскурзия в Париж за двама, с празнична вечеря и романтична разходка с корабче по Сена. Победителката, Велислава Илинова от Русе, съвсем неочаквано се отказа от новогодишната си награда и сподели, че поради лични причини няма да се възползва от страхотния подарък и иска да предостави възможност на друг участник от играта да се порадва на новогодишното пътешествие.

    След триседмична битка за голямата награда, още един слушател, отговорил на въпросите на Рено Флуанс, ще има шанс да отпътува за Париж. Новото теглене ще се състои на 22 декември, малко след 11 часа, в обединения ефир на радио Z-ROCK и радио N-JOY.

   В продължение на три седмици, на специално изработени за играта сайтовете на двете радиа, се задаваха въпроси, свързани с характеристиките на стилния Рено Флуанс. 15 000 слушатели от двете радиостанции се регистрираха и участваха в играта, която всяка седмица награждаваше по трима слушатели с дигитални фоторамки и очакваха да имат късмета за Голямата награда - петдневна новогодишна екскурзия до Париж.

   Невероятно, но факт - предстои ни да чуем името на окончателния победител!
Ключови думи: