преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

NEGURĂ BUNGET с концерт в София на 19 юни!

Бандата празнува 20 години на сцената и идва за специално шоу в българската столица

Публикувано на 27 Май 2016
NEGURĂ BUNGET с концерт в София на 19 юни!

Уникалната банда от Румъния Negură Bunget празнува 20 години от създаването си през 2016-та. През настоящата година групата отбелязва и 10 години от излизането на така значимия не само за личната й история, но и за ъндърграунд сцената като цяло, албум „OM”.

Negură Bunget ще направят няколко концерта по този повод, а на тях ще представят и новия си проект от серията “Transilvanian Trilogy”, който се явява втора част от трилогията. Той е озаглавен “ZI”.

Ето какво съобщават организаторите от Live&Loud:

„За нас е чест да съобщим, че румънските ни приятели избраха София като едно от местата за планираните шепа концерти за отпразнуване на юбилея (шоуто у нас ще е на 19 юни). Момчетата пристигат в София веднага след медийна сесия за преслушване на предстоящия нов албум “ZI”, който се чака през есента, и концерт в Букурещ. Феновете на бандата у нас ще са сред първите, които ще имат шанса да чуят част от новия материал на живо.

Предният диск на бандата “TĂU” беше издаден през 2015-а и беше високо оценен от медии и фенове. Той бе представен с над 100 концерта в Европа и Северна Америка. Тогава турнето мина и през София, отново по покана на Live&Loud.

През двадесетте години от съществуването си Negură Bunget имат 7 албума и над 1000 концерта по цял свят.Те успяха да изградят звук и концепция, дълбоко и силно свързани с природата и човека като част от нея. Силно отличаваща се идентичност и обликна групата остават невъзможни за каквито и да е имитациии до днес.

Повече за групата можете да разберете на официалната й страница - www.negurabunget.com, както и във Фейсбук на www.facebook.com/negurabunget

Transilvanian Black MetalIst Krieg!

Скоро ще има и още информация за събитието.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1642144746076478/

Ключови думи: