преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

„Не и този път“ на No More Many More – вече и с видеоклип с кадри от протестите

Българската банда заяви активната си гражданска позиция

Публикувано на 03 Август 2020
„Не и този път“ на No More Many More  –  вече и с видеоклип с кадри от протестите

No More Many More показаха видеото към новия си бунтарски сингъл „Не и този път“ на приятелска премиера в софийския клуб Swingin’ Hall в събота вечер. Въздействащият, черно бял видеоклип към песента, вдъхновена от актуалните масови протести в България, е с режисьор Chewbacca.

Песента „Не и този път“ и видеото към нея са спонтанно създадени и вдъхновени от гневните граждански протести и масово неодобрение към властта в страната. Във видеото са включени автентични кадри на български граждани, случайни минувачи, които ясно заявяват „Не и този път!“, държат цитати от текста на песентa. В клипа участват и популярни българи, които застават с лицата си в морална подкрепа на протестите.

No More Many More и този път заявяват активната си гражданска позиция. Текстът на „Не и този път“ се ражда емоционално и на един дъх, разказва Методи Кръстев, „българските песни на протестите през годините се развиват – от такива с повече наивност за надежда и свобода, за да еволюират до днешните – за бунт и нетърпимост.“

Ключови думи: