преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Наско от Б.Т.Р. избира победител в следващия тур от караокето с хитове на Bon Jovi

На 26-ти февруари ще бъде определен поредният гласовит финалист в конкурса

Публикувано на 25 Февруари 2013
Наско от Б.Т.Р. избира победител в следващия тур от караокето с хитове на Bon Jovi

Вторник, 26-ти февруари, е денят на поредния тур от караоке шоуто, посветено на концерта на Bon Jovi в София. Събитието е в клуб Rock IT, а водещ ще бъде Шеки (Sheky & The Bloodrain). Победителят в този кръг от конкурса ще бъде избран от Наско от Б.Т.Р.

Припомняме, че в конкурса може да участва всеки, който (си мисли, че) може да пее добре хитовете на Bon Jovi. Претендентът, който се справи най-добре утре вечер, ще получи правото да се състезава във финалния кръг на караоке конкурса, който ще бъде през април, отново в Бар Rock IT. Тогава ще бъде избран най-добрият от всички караоке гласове до момента и финалистът ще получи билет за организирания от Balkan Entertainment Company концерт на Bon Jovi на 14 май.


На предишното издание на караоке конкурса през февруари Звезди, подкрепен единодушно от публиката, избра за победител Милен Иванчов от София. Тъй като идеята за караоке конкурса се разрасна и извън пределите на столицата, има и бургаски победител за февруари - Калоян Николов, който също ще се яви на финала през април.


На 26.02. музиканти от фенклуба BON JOVI – BULGARIAN FANS са подговили специална  изненада.

Ключови думи: