преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Най-тънкият лаптоп и най-тънкият телевизор се състезават за иновативен продукт.

Най-тънкият лаптоп в света - моделът на Apple MacBook Air, се състезава с революционния OLED дисплей на Sony за специалната награда за ,,Най-иновативен продукт за 2008 година" в Entertainment Product Awards на издателство HiEnd.

Публикувано на 04 Февруари 2009
Най-тънкият лаптоп и най-тънкият телевизор се състезават за иновативен продукт.
Най-тънкият лаптоп в света - моделът на Apple MacBook Air, се състезава с революционния OLED дисплей на Sony за специалната награда за ,,Най-иновативен продукт за 2008 година" в Entertainment Product Awards на издателство HiEnd. Преносимият компютър с малки размери и мощна конфигурация си оспорва лидерската позиция с още два уникални продукта, появили се на пазара през миналата година. Това са цифровият SLR фотоапарат на Panasonic Lumix G1 и дизайнерският мобилен телефон на LG KC910 Renoir.

Призовете за най-добрите домашни и преносими устройства за развлечение HiEnd Entertainment Product Awards се дават за втори път. Кандидатите за Продукт на годината са номинирани от екип експерти от водещите технологични списания HiComm, Hi-Fi звук и визия и Телефон и са публикувани в интернет на адрес www.hicomm.bg. Призьорите ще бъдат избрани от читателите чрез гласуване на сайта, а един от всички гласували ще спечели продукт от категорията "Най-иновативен продукт на 2008 г." Гласуването е еднократно и приключва на 20 февруари.
Ключови думи: