преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Най-големият фестивал за електронни спортове пристига в Пловдив

На 17 и 18 юни посетителите на “Пловдив е-Арена” ще могат да се докоснат до най-новите технологии, виртуална реалност, електронен спорт и да премерят сили в множество турнири!

Публикувано на 08 Юни 2017
Най-големият фестивал за електронни спортове пристига в Пловдив

След като превзеха зала “Арена Армеец” в София, този юни с подкрепата на Община Пловдив организаторите от Game Evolution ще пренесат емоциите и магията на видео игрите в Панаирна палата № 2.

„Пловдив е-Арена“ ще се проведе на 17 и 18 юни и ще събере на едно място турнири по най-популярните игри сред геймърите – League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive, DotA 2, Hearthstone, FIFA17 и много други. Общият награден фонд на фестивала възлиза на над 12,000 лева!

Освен състезания ще има много забавления, подготвени за посетителите – виртуална реалност, ретро аркадни игри, рейсинг, зона за мърчъндайз и специална фен зона за звездите от професионалния гейминг отбор на BPro!

Всеки фен, който закупи своя билет предварително онлайн, ще има достъп до специална VIP зона, откъдето да се наслаждава на шоуто от голямата сцена.

Билетите са в продажба в сайта на ePay и на касите на Изипей. https://www.epay.bg/v3main/sale/user/view?saleid=1720202488
За геймърите от София има и бонус опция - на място в Play Hub: Next Level. По-подробна информация за събитието можете да откриете на http://gameevolve.com/

Тийзър на събитието може да видите ТУК (с линк към http://gameevolve.com/html/long.html)

Ключови думи: