преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Най-добрите играчи в света на джагите за първи път в България на Мастърс серия

Организатор на събитието е столичният клуб „Сторм Райдърс“

Публикувано на 23 Ноември 2018
Най-добрите играчи в света на джагите за първи път в България на Мастърс серия

Столичният клуб „Сторм Райдърс” член на Българската Федерация по футбол на маса, ще е домакин на най-големия турнир по джаги в България - „Ники – Адамс” Мастърс серии, посветен на един от създателите на професионалния футбол на маса у нас – „Николай Николов – Адамса”.

Турнирът ще се проведе на 23 – 25 ноември. Той е част от календара на Международната Федерация по футбол на маса с ранг „Мастърс“. Очакват се над 70 състезатели от български клубове и от редица други страни – Румъния, Сърбия, Гърция, Белгия, Австрия, Германия, Англия, САЩ и др.

Най-добрите български състезатели ще имат честта да се състезават срещу едни от най-добрите играчи по джаги в световен мащаб – Тони Спредман (USA), Робърт Ата (GBR), Джулиано Бентиволио (BEL), Паскал Пютс (GER), Стивън Лайл (GBR), Ричард Марш (GBR), Екатерина Сарбулеску (ROU) и др.  

Надпреварата през трите дни ще се проведе в спортен бар “BSD”2 на бул. Евлоги и Христо Георгиеви №1. Тези, които искат да наблюдават играта на джаги на професионално ниво и да покрепят българските състезатели, са добре дошли през трите дни при свободен вход за зрителите. За по-големите любители на играта има дисциплини за аматьори и професионалисти, в които могат да вземат участие. За повече информация за турнира може да видите тук.

Ключови думи: