преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Наближава рожденият ден на Джон Бон Джоуви!

Българските фенове на Bon Jovi се готвят да празнуват рождения ден на Джон с шумно парти!

Публикувано на 28 Февруари 2013
Наближава рожденият ден на Джон Бон Джоуви!

Ден преди националния празник на България, Джон Бон Джоуви ще отпразнува своя рожден ден! Болкан Ентъртейнмънт призовава всеки фен да се присъедини към официалното парти по случай 51-вата годишнина на фронтмена!


На 2-ри март, точно в 20:45, когато е роден Джон, нека всеки от нас поздрави съседите си със своята най-любима песен на Bon Jovi! Нека във всеки град, във всеки квартал и от всеки блок да прозвучи Blaze Of Glory, It’s My Life, Because We Can или друг любим хит на бандата. Да отдадем заслуженото на любимия ни фронтмен и да се позабавляваме с музиката на Bon Jovi.


Вече се проведоха три кръга от Bon Jovi караоке турнира в София и Бургас. Репетициите за концерта на бандата на 14-ти май продължават! Следва шумно празненство по случай рождения ден на Jon Bon Jovi в клуб Полинеро в Пловдив на 23-ти март, съпътствано и от караоке. Последният кръг ще е на 26-ти март в клуб RockIt в София, а големият финал - на 26-ти април, когато един от всички участници ще отнесе билет за Диамантения кръг!

Ключови думи: