преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Наближава Мисия Здраве 2016

Предстои ново издание на изложението "Мисия Здраве 2016".

Публикувано на 25 Май 2016
Наближава Мисия Здраве 2016

Безплатното изложение за здравето, красотата и здравословния начин на живот ще се проведе пред Паметника на Съветската армия от 10 до 12 юни в София.

За всички, които искат да печелят награди от онлайн играта на "Мисия Здраве" е необходимо да посетят Facebook страницата на изложението и да изпълнят точно стъпките за включване в играта.

Посетителите на "Мисия Здраве 2016" ще могат да открият изложбените щандове на изложителите, които тази година са рекорден брой – близо 70.

На специалната сцена ще звучи музика, а гостите ще се забавляват със забавни игри с много награди.

По време на изложението "Мисия Здраве" медицински центрове ще презентират модерни и високотехнологични методи за диагностика и лечение; Различни компании ще демонстрират най-новите лекарствени или профилактични продукти, които могат да бъдат закупени на място.

Ще има възможност за прегледи и консултации със специалисти, изпробване на непознати био храни и множество продукти, които вече се използват в кухнята за здравословно приготвяне или съхранение на храната или, които служат за по-здравословни условия в дома;

Включилите се в игрите ще могат да спечелят подаръци. За прежаднелите и прегладнелите ще има бира, домашна лимонада и други изкушения. По време на "Мисия Здраве" няколко пъти дневно ще се провежда томбола с много награди.

На изложбените площи ще откриете множество щандове с козметика – присъстват както български, така и чужди марки; Ще има презентации на нови продукти или процедури за разкрасяване и вечна младост;

За тези, които са готови да помогнат, ще има специално изграден за целта пункт за кръводаряване.

Фермерски пазар ще предлага вкусни и пресни храни от редица семейни ферми и малки производители.

Повече информация търсете в сайта на организатора Български Икономически Форум и във Facebook страницата на събитието.

Ключови думи: