преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Наближава концертът на Senser

    Остава съвсем малко до концерта на Senser в София! Музикантите пристигат рано сутринта на 4-ти Ноември, Сряда, когато е денят на събитието.

Публикувано на 03 Ноември 2009
Наближава концертът на Senser
    Остава съвсем малко до концерта на Senser в София! Музикантите пристигат рано сутринта на 4-ти Ноември, Сряда, когато е денят на събитието.

   Това ще е първият самостоятелен концерт на Senser у нас, които през март тази година направиха кратък сет на фестивала със Soulfly. Предстоящият гиг е и по повод появата на новия албум на Senser - "How To Do Battle", който вече е реализиран официално и се радва на голям интерес. Публиката за момента единодушно признава, че продуктът почти надминава по качество най-успешния "Smacked Up", който включва синглите "Age of Panic", "States of Mind", "The Key", "Switch", "What's Going On".

   В концерта ще вземат участие още прогресивният български рок проект Bastardolomey и белгийската банда Koala, която вече пристигна в София. Гостите ще направят още два концерта в София и Пловдив, съответно на 5-ти в клуб Бекстейдж (заедно с Babyface Clan) и на 6-ти в клуб Петното в Пловдив, където ще бъдат самостоятелно.

   Общият концерт на Senser, Bastardolomey и Koala ще се проведе на 4-ти Ноември, Сряда, в Блу Бокс. Билети за събитието все още могат да бъдат закупени в мрежата на Ticketstream.bg - вериги магазини Офис 1, М-тел, М-свят, На тъмно, Ориндж център, както и в клуб Строежа. Цената им е 25 лв. на предварителна продажба и 30 лв. в деня на концерта.

Концертът се организира от Блу Бокс и Строежа.

Ето и програмата на събитието:

4 Ноември 2009, Блу Бокс:

Отваряне: 20.30
21.40-22.15 - Koala - Live
22.30-23.15 Bastardolomey - Live
23.30 - SENSER - Live
Ключови думи: