преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Набиращите популярност HAYES & Y пускат ново видео

Видеото към парчето „DANCEFLOOR” с официална премиера днес

Публикувано на 10 Септември 2015
Набиращите популярност HAYES & Y пускат ново видео

Младата и многообещаваща българска група HAYES & Y, днес представя своя нов видеоклип, който е към парчето „DANCEFLOOR”. Песента е част от първото им EP и е дело на режисьора Мартин Райковски и оператора Андриян Гентовски. Hayes& Y бяха едно от най-споменаваните имена след SPIRIT of Burgas 2015, където пяха под зоркия поглед на Том Мейгън от Kasabian и над 10 000 души на главната сцена.

„DANCEFLOOR” е високо оценена от английските медии, като получава множество ревюта и звучи в над 20 радиостанции на острова.  Екипът на видеото снима в продължение на 6 дни на различни локации в нощна София. Зад идеята на клипа стои пресъздаването на утопична картина, в която на фокус е яркия контраст между нежното и бруталното.

„Искахме този клип да е нещо повече от поредното музикално видео.Целта беше да създадем изкуство, което да е отражение на музиката, но и да е самодостатъчно“, споделя Благослав, фронтмен на HAYES & Y.

Бандата, формирана в края на 2012, подготвя второто си EP, което ще бъде представено на българската и световна публика в началото на октомври. Подробности около премиерата очаквайте съвсем скоро, а сега гледайте HAYES & Y – „DANCEFLOOR”.

Ключови думи: