преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

На Макс Кавалера вече „не му пука“ за Sepultura

„Тъжно е да видиш как една група, която е била толкова важна и специална, се превръща в лайно“, каза той

Публикувано на 07 Август 2015
На Макс Кавалера вече „не му пука“ за Sepultura

Фронтменът на Soulfly Макс Кавалера даде ново интервю, в което отговори и на въпроси за бившата си банда – Sepultura. Запитан дали е слушал някои от албумите, които Sepultura са записали след неговото напускане на групата, той отвърна – „По дяволите, не! Не ми пука за Sepultura или за това, което те правят. Просто чувам от фенове, че хората не харесват техните албуми, че са кофти, а бандата продължава да потъва надолу...и, не знам...не може да ми пука по-малко за това, което те правят. Не ме засяга изобщо. Имам своите неща, а за мен просто е жалко да видя, че една група, която беше толкова важна и специална през 90-те, се превръща в лайно толкова бързо. Но, както и да е – това е, което те правят. Но аз имам своите проекти, а и съм горд от това, което съм направил с тях. Ние направихме велики албуми, наистина яки неща и те са вечни“.

Макс Кавалера отговори на въпрос дали би нарекъл бившите си колеги от Sepultura приятели с думите – „Всъщност не, защото там има много враждебност, знаете – лоши вибрации в лагера. Доста кофти неща се случиха между нас и тях. Така че, не бих...Но, животът продължава. Аз съм по-скоро фокусиран върху това, което се случва в момента, от това, което е пред мен – а имам пред себе си доста неща. Много проекти. Супер развълнуван съм от новия албум на Soulfly, както и от новия запис на Killer Be Killed...така че, знаеш, трябва да продължавам напред“.

Макс Кавалера напусна Sepulturа през 1996 година, след като останалите от бандата уволниха съпругата му Глория като техен мениджър.

Игор Кавалера напусна групата десет години по-късно заради „творчески различия“. 

Ключови думи: