преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

На Джулай Морнинг започва шеметната надпревара POWER UP!

  Z-Rock и Shell ще отбележат култовия ден 1-ви юли с невероятно шоу по улиците на София.

Публикувано на 30 Юни 2008
На Джулай Морнинг започва шеметната надпревара POWER UP!
  Z-Rock и Shell ще отбележат култовия ден 1-ви юли с невероятно шоу по улиците на София. Десет елитни мотористи ще обиколят булевардите на града със специални знамена и отличителни знаци на играта POWER UP.
  Всеки, който види и последва мотористите на Z-Rock и Shell, ще стане част от началото на играта POWER UP. Точно в 11 часа всички участници в нетрадиционния Джулай Морнинг ще се съберат в търговски комплекс Shell Изток, бул. "Цариградско шосе", на пътя София - Пловдив на изхода от София, където ще бъдат раздадени оригинални тениски и други подаръци от играта POWER UP.
  Всеки делничен ден ще има нов въпрос в играта POWER UP. Отговорилите вярно в сайта на играта и чрез SMS ще учстват в жребий за оригинални тениски - реплика на официалните екипи на Ducati за 2008 г., шапки Ducati и чаши DUCATICORSE.
   А на 1 септември Z-Rock и Shell ще изтеглят и обявят кой от слушателите на Рок радиото на България печели голямата награда: да гледа на живо състезание от Световния шампионат по мотоциклетизъм Moto GP във Валенсия с включени: самолетен билет, хотел и билет за състезанието.
  Изстреляй се в пространството с POWER UP - играта на Z-Rock и Shell!
Ключови думи: