преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Мърчандайз на Sodom с "български цени" на концерта им.

   Броени часове преди Sodom да пристигнат у нас за концерта си утре заедно с Grave Digger в зала Христо Ботев,  мърчандайзът на групата е вече в София.

Публикувано на 06 Февруари 2009
Мърчандайз на Sodom с
   Броени часове преди Sodom да пристигнат у нас за концерта си утре заедно с Grave Digger в зала Христо Ботев,  мърчандайзът на групата е вече в София. В 15.20 на аерогара София каца и самата група. АРТ БГ вече покани всички почитатели на Sodom да ги посрещнат заедно и очаква чакалнята на пристигащите да се скъса по шевовете от метъл фенове.

   От летище София, Sodom ще бъдат закарани директно в радио Z-Rock, където в ефир ще споделят първите си впечатления от посрещането и очакванията си от концерта.

   По-късно музикантите ще се отправят към хотела, където ще съберат сили за последващата вечер в метъл бара на София The Black Lodge. Sodom държат на богати на витамини блюда и немска тъмна бира Diebels Alt.

   В деня на самия концерт  ще бъдат раздадени три оригинални тениски на Sodom, подписани на място от Tom Angelripper и компания за най-запалените почитатели на немския траш. За тези, които нямат късмета да се сдобият с подаръци, Sodom обещават ,,български" цени за тениските, шаловете и другите артикули с оригиналното лого на групата.

    Билети за концерта на Sodom и Grave Digger все още се продават за 35 лв, утре пропуските ще струват 40 лв.  На тази цена билети ще могат да бъдат закупени от НДК, мрежата на Eventim, както и на входа на самата зала Христо Ботев. 
Ключови думи: