преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Muse с втори златен албум.

   Black Holes and Revelations, последният студиен албум на Muse, е сертифициран златен от Американската асоциация на звукозаписната индустрия (R.

Публикувано на 29 Август 2008
Muse с втори златен албум.
   Black Holes and Revelations, последният студиен албум на Muse, е сертифициран златен от Американската асоциация на звукозаписната индустрия (R.I.A.A.), продавайки над 500 000 копия само в Щатите. Това е вторият златен албум на британското трио успяло да пробие в Америка, предшестван от Absolution (2003), също добил златен статус миналата година.
    Четвъртият албум на Muse - Black Holes and Revelations дебютира под No.9 в Billboard Топ 200 през юли 2006 и е сочен от критиците от двете страни на Атлантика като най-добрия албум на групата до момента.
    И трите сингъла излезли в Америка - "Knights of Cydonia", "Starlight" и "Supermassive Black Hole" разбиват топ 10 на Billboard за модерни рок хитове. Във Великобритания албумът ражда 5 сингъла и става двойно платинен. Също така е номиниран за престижните награди Mercury.
    Миналата година Muse направиха световна обиколка, включваща САЩ, Азия, Австралия, Южна Америка и Европа в подкрепа на албума. Американската част от турнето включва концерти на Медисън Скуеър Гардън и централно място в програмата на фестивала Lollapalooza в Чикаго. 
Ключови думи: