преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Muse може и да не издадат албум в близко бъдеще

Басистът Крис Уолстънхолм сподели, че индустрията се е променила твърде много

Публикувано на 15 Август 2017
Muse може и да не издадат албум в близко бъдеще

Muse издадоха албума си „Drones“ през 2015 година, но вероятно не бързат да излизат с негов наследник. Това става ясно от думите на басиста Крис Уолстънхолм, който сподели, че „музикалната индустрия се е променила твърде много“.

„Индустрията се промени твърде много в сравнение с времето когато започнахме, определено е променена от нашия първи албум насам. Но дори в последните пет-шест години, стриймингът се утвърди като начина, по който хората слушат музика в днешно време“, заяви Уолстънхолм пред „Music Feeds“.

Той допълни, че хората не се отдават на цели албуми, както е ставало някога – „Изглежда сякаш цялата индустрия и платформите за слушане на музика функционират така, че хората слушат отделни песни, правят свои собствени плейлисти и подобни неща“.

Басистът каза още, че има „по-малко напрежение“ в издаването на отделен сингъл „тук и там“ – „Понякога една банда не чувства, че иска да направи един цял албум, но пък е доста приятно да се съберете заедно, да се позабавлявате, а ако нещо излезе от това, да си кажете – „Е, защо не издадем тази песен като отделен сингъл?“. 

Ключови думи: