преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Motörhead прекъснаха и концерта в Остин, Тексас заради Леми Килмистър

Той заяви след третото парче в шоуто, че „не може да го направи”

Публикувано на 03 Септември 2015
Motörhead прекъснаха и концерта в Остин, Тексас заради Леми Килмистър

„Не мога да го направя”. Това каза фронтменът на Motörhead Леми Килмистър на публиката на концерта в Остин, Тексас на 1 септември. Веднага след това той и бандата приключиха шоуто.

Motörhead изпълниха едва три песни преди Леми да се почувства зле, да поклати недоволно глава и да прекрати концерта (можете да видите и видео по-долу).

Фронтменът на Motörhead се появи след това на сцената, за да се извини на публиката.

Групата прекъсна и концерт в Солт Лейк Сити миналия месец, след това отмени и шоуто в Денвър. Причината беше, че Леми страда от височинна болест и не може да диша добре на висока надморска височина.

Леми Килмистър страда от сериозни здравословни проблеми в последните две години. Той сподели преди около година, че е бил „близо до смъртта” по време на операция, която е включвала имплантирането на дефибрилатор в гърдите му.

69-годишната легенда и Motörhead тъкмо стартираха турне в подкрепа на новия албум „Bad Magic”.

След прекъснатия концерт в Остин, бандата обяви, че отменя и планираното шоу в Сан Антонио. Ето и съобщението от групата - „Както може би сте чули, Motörhead отново съкратиха концерт заради това, че Леми не се чувства добре. Това е ПРЯКА последица от проблемите му с височината в Колорадо, а явно той опита да се върне на сцената твърде бързо. Поради тази причина Motörhead няма да свирят в Сан Антонио. Леми ще се върне към задълженията си в момента, в който си е починал КАКТО ТРЯБВА. Легендарното търпение на феновете на Motörhead е изключително оценено, а групата изпраща дълбоки благодарности. Повече детайли ще обявим скоро”.

Ключови думи: