преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Motörhead отлагат европейското си турне заради здравето на Леми

Първият концерт на бандата трябваше да се проведе на 7 ноември в Цюрих

Публикувано на 30 Октомври 2013
Motörhead отлагат европейското си турне заради здравето на Леми

Motörhead отлагат европейското си турне в подкрепа на новия албум „Aftershock”.

Причината е недостатъчно доброто здравословно състояние на фронтмена Леми Килмистър.

Турнето трябваше да започне на 7 ноември в Цюрих, Швейцария.


„Трябва със съжаление да ви уведомя, че се налага Motörhead да отложат предстоящото европейско турне до началото на следващата година”, написа Леми. „Взехме това решение, защото все още не съм готов да поема на път, но работя по това да си върна пълната физическа форма и здраве. Не се притеснявайте, няма да започна да промотирам веганство и безалкохолни напитки, но ще е честно да кажа, че лично аз преструктурирам живота си, за да съм сигурен, че ще се върна по-здрав и силен отвсякога.”

 

Мистър Килмистър заяви, че е „извънредно разочарован”, че трябва да признае, че не е напълно готов да поеме на турне. „Но въобще не толкова разорачован, колкото бих бил да изляза с групата, да направим няколко посредствени концерта и да видя как здравето ми ме предава далеч преди турнето да е приключило! Когато хората идват да видят Motörhead шоу, те очакват Motörhead шоу, и точно това ще получат, когато съм здрав и готов да дивея.”

 

Леми подчерта, че става по-силен с всеки изминал ден. Той обеща на феновете си в Европа, че ще го видят през пролетта на следващата година. 

Ключови думи: