преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Motley Crüe идват в Каварна през лятото!

   MOTLEY CRÜE идват за първи път в България, за концерт на 1-ви юли в Каварна.

Публикувано на 10 Март 2009
Motley Crüe идват в Каварна през лятото!
   MOTLEY CRÜE идват за първи път в България, за концерт на 1-ви юли в Каварна. Култовата хард рок банда ще откре четвъртото издание на Калиакра Рок Фест 2009, което тази година ще се проведе в периода 1 - 3 юли в столицата на Рока - Каварна. Преди броени дни организаторите от Община Каварна и Жокер медиа обявиха и концерта на DREAM THEATER на 3-ти юли в рамките на традиционния Рок фестивал.

  Глем рок бандата, създадена през 1981г. в Лос Анджелис от емблематичния Ники Сикс и не по-малко известния Томи Лий, ще стъпи за първи път в България в оригиналния си състав. След многократни раздели и събирания, напускания и отсъствия на различните членове и последвали завръщания в състава на бандата, четиримата оригинални - Винс Нийл /вокали/, Мик Марс /китара/, Ники Сик /бас/ и Томи Лий /ударни/, успяха да създадат своя девети студиен албум. "Saints of Los Angeles" е записан през 2008г и е първи за бандата за последните осем години. Следва Северноамериканското турне Crüe Fest tour през лятото на миналата година, а успехът му и най-вече срещата с публиката, тласка групата към Crüe Fest 2, който ще се стартира в края на м.юли.

  В момента Mötley Crüe са на турне в чест на 20-тата годишнина от излизането на албума "Dr. Feelgood". Той е издаден през 1989г и е единственият в историята на Mötley Crüe, достигнал върховете в музиканите класации и по-специално Billboard charts, с над 6 милиона продадени копия. В Каварна непокорната четворка ще стъпи мощно на сцената на Калиакра Рок Фест 2009 на 1-ви юли, за да сподели на живо с родните феновe най-великите си и успешни парчета, донесли им световна слава.
Ключови думи: