преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Момчетата от Thin Lizzy бяха в града!

   Едно задължително събитие за класическия рок фен се случи този петък в София.

Публикувано на 05 Октомври 2008
Момчетата от Thin Lizzy бяха в града!
   Едно задължително събитие за класическия рок фен се случи този петък в София. Thin Lizzy направиха 80-минутен задушевен концерт в зала 1 на НДК, пред около 1500 почитатели. Групата в състав Джон Сайкс, Скот Горъм, Франческо ДиКозмо и Томи Олдридж, изсвири най-известните си парчета в малко по-тежък от обичайното аранжимент, като се започне от откриващото "Jailbreak" и стигнем до "The boys are back in town".
   Джон Сайкс посвети всяка една секунда от концерта на Фил Лайнът и призова публиката да му отдаде чест. Скот Горъм се открояваше с величествено присъствие на сцената, и като цяло китарите в концерта бяха много добри.
  Томи Олдридж също беше забележителен! Солото му (част от него беше без палки, които той хвърли в публиката) беше едно от най-хубавите неща в концерта.
   По отношение на сетлиста, направи впечатление липсата на "Whiskey in the jar", въпреки скандиранията от публиката. За биса Thin Lizzy бяха приготвили "Cold Sweat" (единствената песен, която е ко-композирана от Сайкс)  и "Black Rose".

снимки: Sofia Music Enterprises
Ключови думи: