преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Много известни личности ще участват в опита за Гинес рекорд на Ford България

Събитието ще се проведе на четвърти юни

Публикувано на 20 Май 2016
Много известни личности ще участват в опита за Гинес рекорд на Ford България

„В призивния клип за участие в рекорда на Гинес, който Ford България възнамерява да постави на 4 юни, се включиха представители от родния театрален и спортен елит: Христо Мутафчиев – актьор и председател на Съюза на артистите в България; Крум Дончев – четирикратен рали шампион на България и носител на Европейската рали трофи купа на ФИА за 2014 г.; Катрин Велкова – световен шампион по художествена гимнастика за 2014 г., ансамбъл, както и представители от фен клуба на Ford в България.

Видеото вече се завъртя в интернет пространството и може да бъде видяно в официалния сайт на събитието: ford.bg/record и в YouTube канала на Ford Bulgaria: www.youtube.com/FordBulgaria.

Участие в Гинес рекорда с автомобили Ford заявиха също и проф. Христо Пимпирев – председател на Управителния съвет на Българския антарктически институт, шеф Виктор Ангелов – основател и главен готвач на ресторант Chef’s и част от журито на телевизионното шоу Master Chef, известният с изследванията си на Перперикон археолог проф. Николай Овчаров, Димитър Павлов – харизматичният радио и телевизионен водещ от Magic FM и предаването „Мармалад“ и др.

Мото-Пфое реши да подобри рекорда на Гинес за най-дълга колона от автомобили Ford, последно поставен в Северна Америка през 2014 г. с 829 коли, и да докаже, че в скромна България можем да правим чудеса, когато сме обединени. Целта е да се съберат минимум 1000 автомобила Ford, които заедно да изминат 3.2 км (2 мили) в колона, каквито са изискванията на Гинес.

С организацията на рекорда Мото-Пфое се стреми да създаде платформа, която да обедини хиляди хора, да им даде преживяване, което се случва веднъж в живота, а също  и емоцията на победители, ако всички заедно успеем.

„За нас този опит демонстрира силата на хората от България, хвърлили ръкавицата на всички останали, но и силата на собствениците на Ford автомобили у нас“, заяви Александър Костадинов, Директор маркетинг и продажби в Мото-Пфое.

Знаменателното събитие ще се състои в събота, 4 юни, с начален час 9 ч. Сборният пункт е входът на Северната скоростна тангента на Софийския околовръстния път от бул. „Ботевградско шосе“.

Всеки желаещ може да се запише за участие в рекорда на Гинес на регистрационната форма на сайта ford.bg/record.“

Ключови думи: