преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Мистър Зи и Инспектор Енджой: Хепиендът!

    Най-голямата трафик игра в българския ефир приключи! На 27-ми февруари, Мистър Зи и Инспектор Енджой слязоха от своите суперавтомобили Chevrolet Captiva след 29 дни на шеметни надпревари в градския трафик на цяла България!       Фактите говорят сами: над 20 000 километра из цялата страна, 2 000 литра гориво, 232 наградени шофьори, 116 ,,арестувани" пешеходци, които се възползваха от поканата на Инспекторите за безплатен транспорт в комфортни условия и приятна атмосфера.

Публикувано на 27 Февруари 2009
Мистър Зи и Инспектор Енджой: Хепиендът!
    Най-голямата трафик игра в българския ефир приключи! На 27-ми февруари, Мистър Зи и Инспектор Енджой слязоха от своите суперавтомобили Chevrolet Captiva след 29 дни на шеметни надпревари в градския трафик на цяла България!  

     Фактите говорят сами: над 20 000 километра из цялата страна, 2 000 литра гориво, 232 наградени шофьори, 116 ,,арестувани" пешеходци, които се възползваха от поканата на Инспекторите за безплатен транспорт в комфортни условия и приятна атмосфера. И това е само част от статистиката за размаха на суперпродукциите "Мистър Зи" и "Инспектор Енджой", организирани Chevrolet Captiva и радиостанциите Z-Rock и N-JOY.

    За звездния финал, двамата Инспектори организираха ден на "отворени врати" за своите приятели, фенове и съмишленици. На 27-ми февруари в двете радиостанции Z-Rock и N-JOY дойдоха Графа, Нина Николина, Дани Милев, Вили Сечкова и група "Стрингс", за да поздравят градските трафик герои.

    В този ден специални "арестанти" на Инспекторите бяха актьорите от предаването "Комиците" - Христо Гърбов и Ненчо.

Суперавтомобилите на двамата Инспектори са два екземпляра от най-продавания SUV модел в България - Chevrolet Captiva. Могъщ, съвършен и динамичен - тези три определения дават много точен израз на експресивния дизайн на този модел. Той комбинира солидността на високопроходимите автомобили с елегантността и комфорта на лимузините. Едно мигване на окото трае три пъти по-дълго от времето от 100 хилядни от секундата, необходимо за включване на колелата на задния мост на Chevrolet Captiva при нужда от допълнително сцепление. Мощта на автомобила се разпределя равномерно на пътя дори в остри завои, при потегляне на стръмен наклон и на хлъзгава настилка. Това осигурява невероятното усещане за сигурност и стабилност на автомобила при движения по разнообразни терени и при всякакви климатични условия.  

Автомобилът на Мистър Зи се отличава със солидно-спортен характер благодарение на специалното си спортно оборудване, включващо множество хромирани и никелирани дизайнерски елементи, 18-цолови алуминиеви колела с елегантен матовосребрист лак. Задните светлини са покрити с опушено стъкло, докато прожекторните елементи в предните светлини се отличават с тъмно хромирано покритие. В тапицерията на седалките и облицовките на вратите в интериора преобладава червената кожа, докато воланът, топката на скоростния лост и страничните опори на седалките са облицовани в графитночерна кожа с червени декоративни шевове. Автомобилът на Мистър Зи е черен на цвят и с цялостното си излъчване внушава мъжественост и сила - Ян енергиите, които и преобладават в концепцията на радио Z-Rock, доколкото автомобилът на Инспектор Енджой се характеризира със стилно-елегантната комбинация на бялото купе с черна кожена тапицерия на седалките и черни декоративни елементи. Белият Chevrolet Captiva излъчва благородство и аристократизъм и създава препратка към нежната мощ на Ин енергиите, присъщи за преобладаващата част от аудиторията на радио N- JOY, като запазва излъчването на надеждност и сигурност на автомобила.  

Промоцията беше подкрепена от силна рекламна кампания: билбордове, излъчвания на рекламни клипове в най-гледаното време на bTV, FOX life, GTV, Метромедиа и др. Двамата Инспектори участваха в най-гледаните телевизионни предавания, дадоха интервюта за всекидневници и списания и трупаха популярност по най-разнообразни начини.  
Ключови думи: