преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Мистър Биг обявиха сетлиста за шоуто в София

     В първия ден на октомври, българските меломани ще имат шанса да видят на живо една от най-добрите рок групи за последните двадесет години - Мистър Биг.

Публикувано на 14 Септември 2009
Мистър Биг обявиха сетлиста за шоуто в София
     В първия ден на октомври, българските меломани ще имат шанса да видят на живо една от най-добрите рок групи за последните двадесет години - Мистър Биг. Легендарната банда пристига за първи път в България в оригиналния си състав - Ерик Мартин (вокал), Пол Гилбърт (китара), Били Шиън (бас) и Майк Торпи (барабани). Шоуто ще се състои на 1 октомври, четвъртък от 20ч. в столичната зала Универсиада.  

     Билети  за концерта на Мистър Биг в зала Универсиада могат да бъдат закупени на цена от 40 лева от всички каси на Тикетпро България в страната, и онлайн на www.ticketpro.bg. В деня на концерта цената на билетите ще бъде 50 лева.  

     След  13-годишна пауза, за радост на милионите фенове по цял свят, виртуозите от Мистър Биг се събират отново и тръгват на своя ,,Reunion Tour 2009", в рамките на който е и концертът им в София. Това съвпада с двадесетгодишния юбилей от създаването на бандата.

     Турнето стартира в началото на юни тази година с няколко концерта в Япония и ще премине през цяла Европа, Америка  и Югоизточна Азия. Концертите на Мистър Биг до този момент преминават с истински фурор и огромен интерес от страна на публиката и медиите. Билетите за голяма част от тях са разпродадени за броени минути.  

     Музикантите споделят, че са изключително щастливи да бъдат отново заедно на сцената  както в доброто старо време  и гледат позитивно напред. На този етап момчетата от Мистър Биг все още не правят конкретни планове за бъдещата си съвместна кариера, но имат идеи да продължат да работят заедно и за напред. Едновременно с това всеки от тях ще продължи да се занимава със соловите си проекти, но това по никакъв начин няма да попречи на подновената им съвместна инициатива.

     На  концерта си в зала Универсиада групата ще изпълни почти всички свои златни хитове, които със сигурност ще вдигнат на крака българската публика. Вече е известен и сетлистът за концерта в София:  

   1. Daddy, Brother, Lover, Little Boy
   2. Take Cover
   3. Green-Tinted Sixties Mind
   4. Alive And Kick'n
   5. Next Time Around
   6. Hold Your Head Up
   7. Just Take My Heart
   8. Temperamental
   9. It's For You
  10. Price You Gotta Pay
  11. Stay Together
  12. Wild World
  13. Goin' Where The Wind Blows
  14. Take A Walk
  15. The Whole World's Gonna Know
  16. Promise Her The Moon
  17. Rock & Roll Over
  18. Billy Sheehan Solo
  19. Addicted To That Rush

   Бис:

      20.To Be With You

      21. Colorado Bulldog

     Очаква  се шоуто у нас да продължи около два часа.

     В каря на април 2009г. Мистър Биг издадоха уникален сборен албум, озаглавен "Next Time Around", който включва най-големите хитове на бандата, избрани според вота на феновете по цял свят. В компилацията влизат и две неиздавани до сега парчета -  "Next Time Around" и "Hold Your Head Up". Албумът е издаден и в лимитирана колекционерска версия с включено бонус DVD .  
Ключови думи: