преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

"Мисия Здраве" 2016 – празник за цялото семейство

Отговорно за здравето, красотата и здравословния начин на живот

Публикувано на 17 Май 2016

"Бихте ли отделили 1-2 часа от Вашето време, през един пролетен уикенд, за да научите повече за новите продукти и услуги, свързани със здравето и здравословния начин на живот? Със сигурност ще Ви е лесно и удобно, ако всичко се намира на едно място, ако можете да видите, пипнете и пробвате повечето от продуктите?

Ще Ви е интересно ли да разберете повече за здравните теми от лекари и специалисти – безплатно да се прегледате или да получите консултация? Ако това добавим забавна програма, с известен водещ като Ники Кънчев, много музика, игри и подаръци?

Ако всичко е на открито?

Ще използвате ли  възможността за да изведете Вашето семейство на разходка и да посетите този празник на здравето в центъра на София?

Предполагаме, че вече отговорихте с „ДA” на по-голяма част от въпросите?

Имаме предложение за Вас:

Каним Вас и Вашето семейство, близки и приятели да посетите безплатно изложение „Мисия здраве” в периода 10-12 юни 2016г., в центъра на София, пред паметника на Съветската армия.

Ето какво може да очаквате, като решите да посетите изложението?

Още на излизане от метрото ще видите нашето градче, изградено от бели шатри, в които се намират изложбените щандове на нашите партньори и изложители. Тази година те ще са рекорден брой – близо 70. Ще чуете от далеч музиката от сцената или водещия, който разяснява правилата на игра, в която всеки посетител може да се включи и да спечели някоя от стотиците награди.

Обиколете всички щандове и открийте колко интересни неща се предлагат на Вашето внимание:

-        Медицинските центрове ще Ви разкажат и консултират за модерните и високотехнологични методи за диагностика и лечение;

-        Направете си поне един от прегледите. Задавайте въпроси на специалистите по време на процедурата – ще видите колко са отзивчиви и  колко полезна ще е за Вас информацията;

-        Различни компании ще Ви демонстрират най-новите лекарствени или профилактични продукти - ще можете да си купите или ще Ви подарят витамини, хранителни добавки, колаген ....

-        Ще пробвате био храни, за които може дори и да не сте чували;

-        Ще видите множество нови продукти, които вече се използват в кухнята за здравословно приготвяне или съхранение на храната или, които служат за по-здравословни условия в дома;

След първата обиколка елате пред сцената. Включете се в игрите и спечелете заслужено награди. Може просто да си починете на чаша студена бира или домашна лимонада, на масичка, под някой от чадърите, докато гледате забавната програма. Изпробвайте своя късмет в томболата – няколко пъти дневно ще теглим имената на печеливши. Защо не?  - може пък да сте сред тях и да получите неочакван подарък. Сигурни сме, че тук ще срещнете и свои приятели и познати.

Сигурно ще огладнеете? – имаме какво да Ви предложим: от класиката за такива празници на открито – студена бира и топла скара, до множество супер здравословни и веган храни.

Време е за втора обиколка на изложбените площи:

-        Спрете се на множеството щандове с козметика – присъстват както български , така и чужди марки;

-        Изгледайте презентациите на новите продукти или процедури за разкрасяване и разбира се „останете вечно млади”;

-        Ако решите да сте отговорни към обществото – може да дарите кръв в специално изграден за целта пункт;

-        Преди да тръгнете не пропускайте нашия фермерски пазар – ще намерите вкусни и пресни храни от редица семейни ферми и малки производители.

 

Не пропускайте да споделите с нас това изживяване!

10-12 юни 2016, в центъра на София, пред Паметника на съветската армия

Вход – свободен

Ще Ви чакаме!

Бъдете свежи, позитивни и най-вече – ЗДРАВИ!"

Ключови думи: