преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

MIRY /Мирян Костадинов/ с дебютен видеоклип и авторски сингъл

Музикантът се подготвя за турне в страната в подкрепа на сингъла

Публикувано на 14 Декември 2015
MIRY /Мирян Костадинов/ с дебютен видеоклип и авторски сингъл

MIRY /Мирян Костадинов/ е готов с дебютното си видео към сингъла „I Won’t Pray“. В клипът участва и моделът Павлина Енева. Само няколко дни след излизането си "I Won't Pray" достига над 20 000 гледания в YouTube.

Мирян споделя за песента: „Парчето изразява една от най-познатите и същевременно неприятни емоции - несподелената любов. Започнах да пиша песента, воден от това чувство, но я завърших, когато вече бях преминал през най-лошите стадии на раздялата. Това е именно моментът, в който човек осъзнава, че всъщност не настъпва краят на света и има много неща, за които си струва да живеем и да бъдем щастливи. Всеки един от нас е преживявал нещо подобно и всеки един от нас е трябвало да се научи как да живее със загубата на близък човек. Научаваме се как да слепим обратно парченцата от любовта си и макар вече изгубили невинноста си, винаги намираме начин да я отдадем отново към нещо или някой в надеждата никога да не ни се налага да усещаме болка.“.

Мирян Костадинов е роден на 21 август 1992 г. в град Севлиево. Завършва „Изящно изкуство и дизайн“ в Англия. Започва да се занимава с музика на 18 години като пее и свири на акустична китара. Участник е в голям музикален формат, където набира популярност. През тази година участва на Международния фестивал на поп и джаз музиката в Сеул. Предстои му турне из страната, на което ще да представи своето дебютно видео, както и своите нови авторски парчета. 

В петък музикантът ще гостува на Елена Розберг в "Голия обяд", за да разкаже повече за новите си проекти.

Ключови думи: