преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Мирян Костадинов представи дебютния си соло сингъл I Won’t Pray

Музикантът разказа повече за себе си в Голия обяд

Публикувано на 18 Декември 2015
Мирян Костадинов представи дебютния си соло сингъл I Won’t Pray

Мирян Костадинов представи дебютния си соло сингъл I Won’t Pray в ефира на Z-Rock. Песента е подготвяна в продължение на две години. Като вдъхновения в своето творчество Мирян отбелязва блуса, класическия рок, но и съвременната рок музика. Има подготвени още няколко песни, но работата по тях все още продължава. Негов ментор е Георги Георгиев от Остава. Работи с лейбъла Homeovox. Завършва изящни изкуства и дизайн в Лондон, но музиката е това, което наистина иска да прави. Това е и една от причините най-желаният подарък за Коледа да е китара  :)

Ето и какво Мирян споделя за песента: „Парчето изразява една от най-познатите и същевременно неприятни емоции - несподелената любов. Започнах да пиша песента, воден от това чувство, но я завърших, когато вече бях преминал през най-лошите стадии на раздялата. Това е именно моментът, в който човек осъзнава, че всъщност не настъпва краят на света и има много неща, за които си струва да живеем и да бъдем щастливи. Всеки един от нас е преживявал нещо подобно и всеки един от нас е трябвало да се научи как да живее със загубата на близък човек. Научаваме се как да слепим обратно парченцата от любовта си и макар вече изгубили невинноста си, винаги намираме начин да я отдадем отново към нещо или някой в надеждата никога да не ни се налага да усещаме болка.“.

Мирян Костадинов е роден на 21 август 1992 г. в град Севлиево. Завършва „Изящно изкуство и дизайн“ в Англия. Започва да се занимава с музика на 18 години като пее и свири на акустична китара. Участник е в голям музикален формат, където набира популярност. През тази година участва на Международния фестивал на поп и джаз музиката в Сеул. Предстои му турне из страната, на което ще да представи своето дебютно видео, както и своите нови авторски парчета. 

Ключови думи: