преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Министърът на спорта Красен Кралев ще гостува в „Голият обяд” днес

Той ще се появи в Z-Rock днес след 13 часа

Публикувано на 16 Октомври 2015
Министърът на спорта Красен Кралев ще гостува в „Голият обяд” днес

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев ще гостува днес на Елена Розберг в „Голият обяд”. Той е роден във Варна, където завършва Първа езикова гимназия и Висшия медицински университет. Специализира „Мениджмънт на политически кампании” в университета на Южна Каролина, САЩ през 1990 година. Един от основателите на Федерацията на Независимите Студентски Дружества през 1990 г. Съосновател на Българското Сдружение за Честни Избори. Консултант на Националния Демократически Институт на САЩ при провеждането на предизборни мисии в Албания, ЮАР, Йемен, Украйна, Югославия.

Красен Кралев е утвърден експерт в областта на публичните комуникации, основател и председател на Борда на директорите на MAG Communications - група агенции за интегрирани маркетингови комуникации. Бивш собственик на две от големите медийни интернет компании -„Алтернатив Медия Груп“ ЕООД - включваща bulgariautre.bg и 10 регионални новинарски сайта, и „Уеб Медия Груп” АД г. - притежаваща едни от най-популярните марки в българския интернет - News.bg, Topsport.bg, Money.bg, Lifestyle.bg.

Красен Кралев е бивш национален състезател по лека атлетика и рекордьор на България на 20 000 м за юноши старша възраст. Бронзов медалист на Балкански крос през 1986 и 1987 г. Президент на Футболен клуб „Черно Море”от 1998 до 2001 г. и от 2003 до 2007 г. Председател от 2010 година до встъпването си в длъжност като министър на младежта и спорта на Комисията по Футзал към БФС. Избран през 2014 г. за председател на Сдружение Спортни клубове „Черно море“.

Ключови думи: