преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Милена Славова и Митко Кърнев бяха на гости в Голият обяд

Те разказаха подробности за TU ROCK FEST 3: EВОЛЮЦИЯ

Публикувано на 25 Септември 2014
Милена Славова и Митко Кърнев бяха на гости в Голият обяд

Милена Славова и Митко Кърнев госутваха в Голият Обяд дни преди третото издание на варненския TU ROCK FEST 3: EВОЛЮЦИЯ, който ще се проведе за трета поредна година. Двамата са ментори на младите банди, които ще се състезават за наградите на Техническия университет и Община Варна. Те разказаха подробности за фестивала пред Елена Розберг.

Конкурсната вечер е в неделя, 28-и септември, от 19 часа на входа на Морската градина. Входът е свободен.

Втората вечер ще представи победителите от тази година и миналогодишните първенци на феста. След тях ще забият Милена Славова и нейната група, както и българската банда John Steel  със специалното участие на Блейз Бейли /екс вокалист на Iron Maiden/.

Освен като ментори на млади български рок групи, Милена и Кърнев са активно ангажирани напоследък и с писането на  музика, като обещаха, че скоро ще чуем нови парчета от D2 и от Милена.

 

До участие в конкурсната програма на TU ROCK FEST са допуснати ШЕСТ  младежки и ученически банди от страната и Варна, които са селектирани от жури с ментор Митко Кърнев от D2.

Групите ще се представят на сцената с по ЧЕТИРИ рок парчета и ще се състезават за наградите на Техническия университет Варна и Община Варна.

Всяка група ще бъде представена от рок примата Милена Славова, която е главен ментор на конкурсната програма и е натоварена с тежката задача да реши коя от групите ще е победител в TU ROCK FEST 3: ЕВОЛЮЦИЯ.

Ключови думи: