преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Милен Врабевски планира да събере за концерт в България световните звезди от новия си албум

Той беше специален гост в „Голият обяд” за 9 рожден ден на Z-Rock

Публикувано на 15 Октомври 2015
Милен Врабевски планира да събере за концерт в България световните звезди от новия си албум

Звездите от албума „Touching The Divine” – легендата на барабаните Саймън Филипс, Джоузеф Уилямс от Тото, Джон Пейн от Asia, бас величието Нейтън Ийст, китаристът Тим Пиърс, новият вокалист на Nazareth Карл Сентънс плюс Джон Лоутън - на една сцена в България! Такива са амбициите на българския продуцент и композитор д-р Милен Врабевски за следващата година. В интервю за „Голият обяд” на Елена Розберг той сподели, че е замислил да организира такъв концерт, но идеята няма да е лесна за реализиране, заради натоварения график на музикантите.

Музикалната критика отвъд Океана определя албума на Врабевски „Touching The Divine” като заявка за солидно попълнение във фонда на AOR класиките за всички времена.

Най-новият all-star проект на продуцента и композитор д-р Милен Врабевски „Touching the Divine” вече може да бъде намерен и на българския музикален пазар. Третият албум със запазена марка Intelligent Music Project обединява творческата енергия на легендарните гост музиканти в 14 хитови композиции с многопластово звучене и класически рок заряд.  Продукцията включва студийните асове от световна класа Саймън Филипс (барабани), Нейтън Ийст (бас), Тим Пиърс (китари) и блестящите вокални аранжименти на звездите на прогресив рока - Джон Пейн от Asia и Джоузеф Уилямс от Toto. Звездния състав на „Touching the Divine” подчертава музикалния си авторитет във всяка една от композициите на албума с неповторима динамика, мелодичност и виртуозност на инструменталните пасажи. Топ музикантите имат и творчески принос около продуцентските решения по време на звукозаписните сесии в Лос Анджелис и София.

Д-р Милен Врабевски, автор и продуцент: „Това е една супер група. Чувството да влезеш като продуцент с музиканти от този  ранг в зукозаписното студио е изключително, а аз имах и щастието да съм автор на композициите. Музикалното майсторство на този ексклузивен проект е впечатляващо и тъкмо това е стилът, който търсих, за да  дам добър завършек на поредния Intelligent Music Project, в този случай - номер III. Идеята, която искаме да споделим чрез този албум, е проста – всеки трябва да намери онази част от божественото в същността си, която му помага да бъде успешен индивид и верен на себе си.“

Ключови думи: