преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Мик Джагър и Дейв Грол с обща песен – „Eazy Sleazy“

Тя е насочена срещу антиваксъри и любители на конспиративни теории

Публикувано на 14 Април 2021
Мик Джагър и Дейв Грол с обща песен – „Eazy Sleazy“

Двама от великите фронтмени в рокендрола – Миг Джагър и Дейв Грол, обединиха сили в нова песен с кауза. Тя се нарича „Eazy Sleazy“, можете да я чуете по-долу, и е насочена срещу антиваксърите и любителите на конспиративни теории.

Лидерите на Rolling Stones и Foo Fighters са се фокусирали върху нашето „най-съвременно съществуване“ – разговори в Зуум, отменени турнета, фалшиви аплодисменти по спортните събития и т.н.

Текстът на Мик Джагър е концентриран и върху ръста на конспиративните теории – „Shooting the vaccine/Bill Gates is in my bloodstream/It's mind control/The Earth is flat and cold it's never warming up/The Arctic's turned to slush/The second coming's late/There's aliens in the deep state“.

„Това е песен, която написах по време на ограничителните мерки, с много от нужния ни оптимизъм“, коментира Джагър. „Благодаря на Дейв Грол, че скочи зад барабаните, зае се с баса и китарата. Беше страшно забавно да работя с него. Надявам се, че ще се насладите на „Eazy Sleazy“, допълни Джагър.

Дейв Грол допълни – „Трудно е да сложа в думи, какво означава за мен да запиша песен с Мик Джагър...Това е повече от осъществена мечта. Точно си мислех, че животът не може да е по-откачен...“.

Ключови думи: